Link înscriere conferință UNESCO Apele Subterane:

https://groundwater-summit.org

 

 

💧În perioada 6 – 8 Decembrie 2022 are loc la Paris conferința
UNESCO pe tema importanței apelor subterane. 

 

🌎Ideea este așa : apele subterane sunt o resursă pe cât de importantă, pe atât de ușor de trecut cu vederea. Ele au un impact direct asupra sănătății noastre, noi depindem de calitatea izvoarelor din care primim apă potabilă. 

 

🌊Conferința UNESCO va pune în lumină opiniile specialiștior din diferite țări, pentru a ajunge la un consens despre ceea ce este de făcut pentru a oferi oamenilor acces ușor la apă potabilă.

 

🌍De aceea, Asociația Speologică “Exploratorii” vă invită să urmăriți conferința online pentru a afla mai multe despre acest subiect. (https://groundwater-summit.org)

 

 

🌈De ce este importantă această conferință pentru noi, speologii? 

 

☔️Deoarece prin proiectul Rural Karst noi comunicăm despre importanța acviferelor carstice către consiliile locale, către elevi și profesori, către alți speologi, acolo unde acestea sunt unica sursă de apă potabilă. Iar atunci când lucrezi cu informații științifice, trebuie să fii la curent cu noutățile din domeniu. 🏔 Proiectul Rural Karst beneficiază de o finanțare în valoare de 47299 euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

 

🏕 „Lucrăm împreună pentru o Europă verde și incluzivă.”

 

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens, #EEANorwayGrants